CupaLigii.ro

Manager de Fotbal

CupaLigii.ro - Manager de Fotbal Online

Ghid CupaLigii.ro!


Jucatorii pot ajunge la maxim 50 la calitati. In functie de valoarea la care se afla, vor figura cu negru, portocaliu si verde. Toti jucatorii se antreneaza in fiecare zi, de aceea este nevoie ca din cand in cand sa le mai dati cate o zi libera, sa-si revina la forma. Daca un jucator nu joaca mai multe meciuri, scade la moral si rezultatele se vor vedea in joc.

Un aspect important: aveti grija la salarii, acestea se platesc saptamanal! Un lot mare de jucatori poate duce la costuri importante cu salariile, asadar nu transferati fara sa aveti in vedere acest aspect. Un jucator poate fi concediat, insa cu plata de salarii compensatorii. Pentru a face rost de bani, apelati la sponsorii pe care-i gasiti in meniu la Club. Totodata, zilnic, puteti primi bani suplimentari de la sponsori, daca dati click pe bannere pentru a primi bonusul.

Ghid de cumparare jucatori. Sunt doua tipuri de jucatori, unii liberi de contract, pentru care se liciteaza salariul saptamanal, iar altii pentru care se liciteaza suma de transfer. Cautati jucatorii pe "verde", adica cei care au la caracteristicile principale valoare mare.

Ce caracteristici sunt importante:
Portari: reflexe, comunicatie, unu la unu, manevrare, pozitionare.
Fundasi: marcaj, deposedare, pozitionare, jocul cu capul
Mijlocasi: jocul de pase, creativitate, lansari, suturi de la distanta, atingere
Atacanti: sutul, jocul cu capul, viteza, pozitionare.

Stadion: poti mari capacitatea stadionului, astfel incat sa iei mai multi bani din biletele de intrare la meci. Totodata, in cazul in care joci cu casa plina, te ajuta atat financiar, cat si in meci. Ai grija la pretul la bilete, suporterii sunt pretentiosi si dau bani multi din buzunar doar daca merita!

Antrenor: pentru ca jucatorii sa creasca in calitate cat mai mult, angajeaza-ti antrenor. Antrenorul nu are rol doar la antrenamente, ci si in timpul meciului. Un antrenor il poti concedia fara probleme, dar ca sa-ti iei altul, trebuie sa platesti prima de instalare.

Transferuri: daca vrei sa transferi jucatori, mergi in meniu la Cautare, iar apoi la Jucatori. Aici gasesti toti jucatori aflati pe lista de transfer, fie ei liberi de contract, fie sub contract cu alt club. Odata ce s-a inceput licitatia, e timp 48h pentru orice sa parieze pe jucator. Daca se pariaza in ultimele minute, perioada de licitatie se mareste. Castiga cine are cea mai mare suma pariata in perioada de timp.

Esti Manager!


Dupa ce te inscrii, ai acces la tot ceea ce tine de club. Pornesti cu un disponibil de 1.0000.0000 € cu care trebuie sa intretii clubul un sezon intreg.

Poti transfera alti jucatori, poti moderniza stadionul prin cresterea numarului de locuri, dar totul astfel incit sa iti ajunga banii.

Sponsorii iti pot furniza alta sursa importanta de venit: vei avea in total 10 sponsori, iar daca ii vei accesa zilnic, vei primi sume suplimentare.

Cumperi si vinzi jucatori!


Poti cumpara jucatori mai buni, in functie de necesitati!

De asemenea, jucatorii pe care ii ai, ii poti pune pe lista de transfer. Odata ce s-a inceput parierea pe jcuatorul tau, sunt la dispozitie 48 de ore sa se parieze. Dupa ce parierea a fost inceputa, nu mai poti scoate jucatorul de pe lista de transfer!

Detalii jucator


Pentru fiecare jucator in parte gasesti informatii suplimentare. Exista caracteristici specifice in fucntie de postul pe care un jucator evolueaza.

De exemplu, pentru un atacant este foarte important sutul si jocul de cap. De asemenea, pozitionarea atacantului are un rol foarte important. Aceste caracteristici sunt marcate in detaliile jucatorului, iar in functie de cat de bun este, culorile difera: negru, portocaliu, verde (verde fiind cel mai bun).

Fiecare jucator are o valoare de piata si in functie de aceasta valoare, este platit cu un salariu corespunzator. Salariul se plateste saptamanal, banii retragandu-se din cont automat.

Alte cluburi


Poti vedea si ce jucatori au alte cluburi, iar in cazul unor meciuri directe poti schimba tactica in functie de adversar.

Poti trimite mesaj manager-ului sau il poti invita sa disputati un meci amical.

Sponsori


Sponsorii iti vor acorda o suma disponibila pentru intregul sezon. Vei primi mesaj de la sponsor cu oferta, iar daca suma iti convine, puteti incheia contractul.

Ai la dispozitie 10 sponsori, iar zilnic poti primi bani in plus.

Stadion


Poti sa iti cresti capacitatea stadionului, pentru a incasa mai multi bani din bilete. Atentie, modernizarea stadionului face ca acel sector sa nu fie disponibil pentru o perioada destul de lunga de timp (minim 15 zile), in functie de numarul de locuri dorit. Nu trebuie trecuta cu vederea costul constructiei!

De asemenea, se poate stabili pretul la bilete in functie de oponent. Daca ratingul echipei adverse este ridicat, sansele ca spectatorii sa asiste la meci sunt mai mari, dar tot in functie de pretul de la bilete. Un alt factor important pentru prezenta spectatorilor pe stadion il reprezinta si vremea din ziua meciului.

Ponturi


Informatii utile despre managementul clubului poti sa gasesti prin intermediul ponturilor.CupaLigii.ro

Ponturi...

AtacantiUn atacant trebuie sa aiba un bun joc de cap si sutul puternic. Pozitionarea reprezinta de asemenea o calitate importanta.

Contact

Ne puteti contacta la adresa de email contact@CupaLigii.ro .

CupaLigii.ro

Info
Pentru tine
Presa
  Echipa de start
 • Atentie, echipa de start SENIORI nu este stabilita!
 • Atentie, echipa de start TINERET nu este stabilita!
Pret bilete
 • Atentie, nu ai pus pret la bilete!


 • Ultimele mele parieri

  Ultimul meci:
  (0000-00-00 00:00:00) Amical:
  Urmatorul meci
  (0000-00-00 00:00:00) Amical: :

  Clasament

  Echipa V E I GM-GP Pct
  Competitie
  Etapa  CupaLigii.RO

  Fotbal Manager

  Fii manager!

  Construieste-ti propria echipa, denumeste-o cum vrei si cistiga titluri cu ea!
  CupaLigii.ro :: Incep cele doua competitii, Cupa Ligii si Cupa Romaniei (2018-06-18): S-a tras la sorti prima etapa din Cupa Ligii! Asa cum v-am obisnuit, dupa terminarea campionatului, cele doua competitii knock-out, Cupa Ligii si Cupa Romaniei, incep! Meciurile debuteaza marti, 19.06, cu prima etapa din Cupa Ligii! Succes tuturor!Start sezon 9 (2018-03-30): Noul sezon e la start! Asa cum v-am obisnuit, incepem cu liga de tineret si campionatul! De luni, sezonul 9 incepe! Verifica-ti echipa, sa nu pierzi la masa verde!